Hae vuoden 2017 ansiomerkkitoimikuntaan!

  • 2017-04-10 14:04:00

Hyvät jäsenet!

Yhdistyksen hallituksen valtuuttamana avaan haun ansiomerkkitoimikuntaan, joka valmistelee ehdotuksen yhdistyksen ansiomerkkien jakamisesta. Tämän vuoden ansiomerkit jaetaan edellisvuosien tapaan ja ohjesäännön mukaan vuosijuhlassa, syyskuussa järjestettävässä Lämmönsiirrossa.

Yhdistyksen ansiomerkkiohjesääntö toteaa muun muassa seuraavaa:

Myöntäminen

Ansio- sekä kunniamerkit esittää 4-6 henkinen ansiomerkkitoimikunta, jäsenistöltä saatujen esitysten ja oman selvitystyönsä pohjalta. Prosessiteekkarien hallitus valitsee toimikunnan puheenjohtajan, joka kokoaa toimikunnan. Toimikunnan jäsenten on täytynyt olla Prosessiteekkarien jäseniä vähintään neljä (4) lukukautta. Perustelluista syistä toimikuntaan voi kuitenkin kuulua henkilö, joka on ollut jäsen lyhyemmän aikaa. Toimikunnassa tulee olla vähintään yksi (1) jäsen jolle on aikaisemmin myönnetty ansio- tai kunniamerkki.

Kultaiset ansiomerkit sekä ProTekijä(t) myönnetään Prosessiteekkarien yhdistyskokouksessa vähintään kahden kolmasosan (⅔) äänten enemmistöllä. Kunniamaininnat ja hopeiset ansiomerkit myöntää Prosessiteekkarien hallitus toimikunnan esityksestä.

Istuvalle hallituksen jäsenelle ei voida myöntää ansio- tai kunniamerkkiä.

Lisää voit lukea yhdistyksen nettisivuilta löytyvästä ansiomerkkiohjesäännöstä.

Toimikuntaan osallistuminen ei vaadi paljon aikaa, tapaamme muutaman kerran ennen vuosijuhlaa. Pyydän lähettämään tekstimuotoiset hakemukset minulle sähköpostilla tiistain 18.4.2017 loppuun mennessä. Hakuaikaa ei ole paljon, joten toimithan ripeästi.

 

Juho Tamminen

Prosessiteekkareiden vuoden 2017 ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja

juho.tamminen@aalto.fi 

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2018 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2018 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa