VPJ:n velvoitteet

  • 2017-03-31 22:41:00

Maaliskuu on lopuillaan, ja wappu lähestyy ja viime päiväkirjatekstistäni on 11 kuukautta aikaa. Alkuvuosi on kulunut todella nopeasti ja näin olen saanut ilolla katsoa kuinka uudet hallituslaiset ovat päässeet toteuttamaan itseään. Itselläni kuluva kuukausi on mennyt kandin tekemisen parissa (tai pitemminkin sen välttelyssä) ja viime vuoden asioiden viimeistelyssä, mutta teitä tuskin minun koulukiireeni kiinnostavat vaan se mitä hallitus on tehnyt.

Maaliskuun alussa PTH’16 sai vastuuvapauden ja samalla omalta sydämeltäni vieri pois kuunkokoinen kivi. Muuten maaliskuu on ollut aika edustus- ja kokouspainotteinen. Aamukahdeksan kokoukset hallituksen kanssa ovat olleet oikein mukava piristysruiske päivään, paljon parempaa kuin kahvi.  Otaniemeen on Tamperelaisia ilmestynyt niin Materiaali-insinöörikillan kuin Bionerinkin väreissä. Molempia oli oikein mukava nähdä ja kannustaisinkin myös muuta jäsenistöä hengaamaan sisarkiltojen jäsenten kanssa aina mahdollisuuksien mukaan. Olihan täällä myös Komplexi, kiitos meidän bilevastaavien.

Ainiin ja bileistä puheenollen, olihan tuossa Kavitaatiokin. Oli muuten aivan mahtavat bileet (kiitos fuksit J ). Kavitaatio vain kasvaa vuosivuodelta ja on aina kiva nähdä kuinka PT-fuksit vuosi vuoden jälkeen osaavat pistää pystyyn paremmat bileet kuin yksikään muu kilta/yhdistys. Joskin näin hallituslaisena välillä myös hieman hirvittää se mahdollinen kaaos ja sekasorto, mitä saattaa syntyä, kun ei itse saa pistää sormiaan peliin. Toisaalta taas ehkä se ettei itse saa sotkeutua on yksi syy miksi Kavitaatio on aina niin hieno tapahtuma J.

Lienee aika lopettaa tämä rönsyilevä teksti. Jos oikeasti haluat tietää miten minulla tai hallituksella menee niin kannattaa vain nykiä hihasta, melko usein meitä näkee Phuoneella. Haluaisin kuvitella, ettemme elä norsunluutornissa, joten rohkeasti vaan juttelemaan (suurin osa meistäkin on ihmisiä). Lopuksi haluan myöntää että oma wappufiilikseni alkaa olemaan suht korkealla (voi osittain johtua kaikista niistä upeista suunnitelmista mitä tähän wappuun liittyy tai siitä tosiasiasta, että kandivaiheen opintoni alkavat vetämään viimeisiään ja ensi periodissa minulla ei olekkaa muuta kuin kandin tekemistä ja pari seminaaria).

 

Ullisskumppia odotellen,

Mika

(ainiin…. pitäis vissiin huomenna mennä Tampereen Materiaali-insinöörikillan vuosijuhlille)

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2018 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2018 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa