Prosessiteekkarit lyhyesti

Prosessiteekkareiden logo, bourdonputkimanometriProsessiteekkarit ry on vuonna 2012 perustettu korkeakouluyhdistys, joka syntyi Kemian tekniikan korkeakouluun kandidaattiuudistuksen myötä. Yhdistys ottaa vastaan kemian-, bio- ja materiaalitekniikan koulutusohjelmassa aloittavat opiskelijat ja tehtävänämme on tuoda yhteen Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita.

Olemme voittoa tavoittelematon Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan erityisasemayhdistys. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa AYY:n jäsen ja olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan toimintaamme!

Prosessiteekkarit edistää jäsenistönsä hyvinvointia ja virkistäytymistä järjestämällä monipuolisesti tapahtumia, kuten liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä erilaisia illanviettoja. Tapahtumia toteutetaan myös yhdessä muiden yhdistysten ja kiltojen kanssa. Toiminnassamme tahdomme edistää vanhoja sekä luoda uusia perinteitä. Teemme yhteistyötä ylioppilaskunnan, kiltojen, korkeakoulun sekä alan yritysten ja yhdistysten kanssa.

Prosessiteekkareihin voit törmätä Kemian tekniikan rakennuksesta löytyvällä prosessiHuoneella juomassa kahvia tai pelaamassa pelejä. Prosessiteekkarin tunnistaa sinisistä haalareista, joiden jokaista raajaa koristaa punainen, sininen ja keltainen raita. Raidat kuvastavat kemian tekniikan korkeakoulun vanhoja kiltoja Kemistikiltaa, Vuorimieskiltaa ja Puunjalostajakiltaa. Vanhemmilla prosessiteekkareilla on useimmiten vaihdettu vanhan killan haalareihin Prosessiteekkarihiha.

Prosessiteekkareita Ulliksella 2017

Ilmot

Avoimet ilmot

Tulevat ilmot

  • Ei tulevia ilmoja
Yhteystiedot

Kemistintie 1 D 2
FIN-02151 Espoo
Finland
Y-tunnus: 2647395-7

Sivu kehitysvaiheessa, ota yhteyttä:
tiedottajasihteeri(at)prosessiteekkarit.fi

Sisältö © 2012-2019 Prosessiteekkarit
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Prosessiteekkareita tukemassa